SCHAR
Schar Mix de Faina Universala Fara Gluten, 500g
Produse Fara Gluten, Alimente de baza, Faina, Gris, Malai, Pesmet
18.7 lei
Pretul include TVA
Brand
EAN code: 8008698010358
ID produs: 11562
Mix It Farina - Faina universala fara gluten x 500 g
Pentru regimul dietetic al intolerantelor la gluten.
Nota importanta: Trebuie utilizat sub supraveghere medicala. Nu se recomanda ca sursa unica de nutritie.
Ingrediente: Făină de orez, amidon din cartofi, zahăr, agenți de îngroșare: hidroxipropil metilceluloză, gumă de roșcove, sare, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași.
Poate contine urme de soia.
PRODUS FARA GLUTEN. NU CONTINE LACTOZA.
DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml
Energie: | kJ / kcal | 1459/344 |
Grasimi: | g | 0,5 |
din care, acizi grasi saturati: | g | 0,1 |
Glucide: | g | 82 |
din care, zaharuri: | g | 1,7 |
Proteine: | g | 1,0 |
Fibre: | g | 4,7 |
Sare: | g | 0,01 |
Produs in Austria pentru Dr. Schar AG.
Reteta: Paine alba fara gluten coapta in cuptor
Folosind orice tip de lapte sau de otet, este important ca ingredientele sa fie cantarite – masurate cu atentie şi sa nu se omita nimic.
Ingrediente
1 kg Faina alba de paine fara gluten
5 lingurite Sare
4 lingurite Drojdie uscata
6 lingurite Zahar
700 ml Lapte
10 ml Otet
90 ml Ulei
4 Oua
Metoda:
1. Amestecati faina, sarea, drojdia si zahsrul intr-un vas.
2. In alt vas amestecati bine ouale, laptele si otetul.
3. Adaugati ingredientele de la pct. 1 şi framantati.
4. Adaugati uleiul şi framantati din nou pana se încorporeaza in aluat.
5. Puneti aluatul intr-o tava de paine.
6. Lasati la dospit intr-un loc cald timp de aproximativ 1 ora.
7. Coaceti în cuptorul pre-incalzit timp de 50/55 min.
Temperatura si timp de coacere:
220°C/Cuptor electric cu ventilator; 200°C/Cuptor cu gaz.