RAPUNZEL
Rapunzel Prune bio soft fara samburi 200g
42.54 lei
Pretul include TVA
Brand
EAN code: 4006040005056
ID produs: 15477
Ingrediente: prune fara samburi
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Snack bogat in elemente minerale. Dupa desigilare trebuie depozitate la rece ambalaj resigilabil pentru prospetime.
Întrebuintare:
Ideale pentru sport scoala birou si pentru deserturi poate stimula digestia.
Un activator delicios
Prunul(Prunus domestica) apartine familiei rozaceelor(Rosaceae) si este originar din Asia Mica. Exista o multime de soiuri diferite de prun dintre care putem aminti prunul italian sau prunul Mirabelle(prune galbene). Astazi prunii sunt cultivati cu precadere in SUA Franta si Europa de Est.
Perioada de recolta a prunelor se intinde de la mijlocul lunii august pana in luna octombrie. Datorita faptului ca pomii sunt scuturati doar prunele gata coapte pline de aroma vor cadea in plasele amplasate la baza pomului. Dupa colectarea prunelor acestea sunt spalate li se indepareaza samburele iar apoi sunt puse la uscat.
Prunele se pot zaharisi usor dupa ambalare; in acest sens poate sa apara un strat deschis la culoare peste fructele inchise la culoare care insa nu trebuie confundat cu o posibila deteriorare sau cu o infestare cu ciuperci a fructului. Pruna trebuie doar spalata sau stearsa dupa care aceasta poate fi savurata.
Prunele sunt sanatoase datorita substantelor bio-active pe care le contin cum ar fi flavonoidele si carotenoidele care ne apara impotriva oxidantilor. Proportia de vitamina B1 B2 si B6 a prunei este superioara altor fructe uscate. Prunele sunt de asemenea cunoscute pentru actiunea lor digestiva.
Prunele soft Rapunzel sunt pasteurizate cu vapori de apa dupa uscare si de aceea ele sunt deosebit de usoare si de fructoase.
VEGAN
DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml (g)
Energie: | kJ / kcal | 966 / 229 |
Grasimi: | g | <0,5 |
din care, acizi grasi saturati: | g | <0,1 |
Glucide: | g | 42 |
din care, zaharuri: | g | 36 |
Proteine: | g | 2 |
Fibre: | g | 16 |
Sare: | g | 0,02 |
Urme de alergeni: resturi de samburi