Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Naturbit MIX de Faina, fara gluten, fara lapte, fara ou, fara soia, 1 kg
faina-fara-gluten-naturbit.png
Naturbit MIX de Faina, fara gluten, fara lapte, fara ou, fara soia, 1 kg
Naturbit MIX de Faina, fara gluten, fara lapte, fara ou, fara soia, 1 kg

NATURBIT

Naturbit MIX de Faina, fara gluten, fara lapte, fara ou, fara soia, 1 kg

Alimente de baza, Faina, Gris, Malai, Pesmet, Produse Fara Gluten

34.9 lei

Pretul include TVA

In stoc Alegeti cantitatea

Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 5999881092769

ID produs: 14428

Naturbit Mix faina - fara gluten, fara lapte, fara ou, fara soia -


1% din populația lumii suferă de boala celiacă, care este o alergie la gluten. Există multe persoane care au o sensibilitate la această substanță din cereale, numită intoleranță la gluten. În timp ce boala celiacă e pe viață, intoleranța poate să dispară în timp, dacă urmăm o dietă fără gluten. Aflați tot ce trebuie să știți despre produsele fără gluten în articolul nostru: A fi sau a nu fi gluten-free

Curiozitati:

In prezent, singurul tratament pentru boala celiaca este respectarea unei diete fara gluten care sa asigure aportul necesar de nutrienti alimentari si de calorii. De asemenea, boala celiaca trebuie monitorizata periodic prin efectuarea unor teste de sange si a unora care sa identifice eventualele contaminari cu gluten.


Daca suferi de boala celiaca si consumi un aliment care contine gluten, sistemul imunitar va ataca intestinul subtire si te va impiedica sa absorbi corect nutrientii din alimente. De aceea, va trebui sa eviti absolut orice aliment care are in compozitie grau sau faina de grau si orice aliment care contine secara, orz, grau dur, faina de cartofi, faina graham, malt si gris. Dupa adoptarea dietei fara gluten, intestinul subtire se va vindeca in cel mult doi ani in cazul adultilor si in cateva luni in cazul tinerilor.


Daca suferi de intoleranta la gluten, tratamentul este acelasi ca cel recomandat pentru boala celiaca, singura diferenta fiind faptul ca in general nu este necesara mentinerea acestuia intr-o maniera foarte stricta sau pe o perioada la fel de lunga. Totusi, este nevoie ca afectiunea sa fie diagnosticata corect inainte de a incepe dieta fara gluten.


Ingrediente: amidon de porumb si cartofi, faina de porumb si de orez, fulgi de cartofi (cartofi, dioxid de sulf), fibre de mere si de cartofi, dextroza, stabilizator( guma guar- E464), E575.


PRODUS FARA: GLUTEN, LAPTE, SOIA, OUA


DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml (g) 

 

Energie:kJ / kcal1481 / 348
Grasimi:g0
din care, acizi grasi saturati:g0
Glucide:g82
din care, zaharuri:g5,1
Fibre:g3,3
Proteine:g1,8
Sare:g<0,0,1

Produs in Ungaria


Pentru o paine de 900g se foloseste 500g faina, 500ml apa calduta, 20g drojdie proaspata, 1 lingura ulei, 14g sare. Se amesteca compozitia, se lasa la dospit pana creste, dupa care se introduce la cuptor la 200g timp de 45 min.

 

Pentru aparatul de copt paine se procedeaza astfel: se toarna apa si drojdia dizolvata in aparat, se adauga faina si sarea, se fixeaza aparatul la aprox. 1.5 ore.