DIABESTAR
Diabestar Amestec de faina pentru paine, 1 kg
Alimente de baza, Faina, Gris, Malai, Pesmet
42.5 lei
Pretul include TVA
Brand
EAN code: 5999881092363
ID produs: 24667
Amestec de fainuri pentru paine cu un continut minim de carbohidrati, Genius, gama „Diabestar” Hunorganic. Produsul se adreseaza persoanelor bolnave de diabet si celor care urmeaza diverse diete, din acest amestec de fainuri putandu-se prepara (in cuptor traditional sau in masina de paine) paine gustoasa de calitate, bogata in fibre si seminte, dar si diverse prajituri si produse de patiserie.
In urma unei bogate experiente in domeniu, pentru obtinerea acestui produs s-au ales ingrediente de calitate, nutritive dar cu un continut minim de carbohidrati. Nu contine lapte, oua, soia!
Ingrediente: gluten de grau, seminte de in, susan, floarea-soarelui, faina din fulgi de ovaz, tarate de ovaz, faina de hrisca, fibre de ovaz bio, seminte de dovleac, fulgi de ovaz, fibre de mar bio, sare, condiment pentru paine (chimion, fenicul, coriandru, anason, seminte de mustar), faina din seminte de struguri bio, fibre de cartof, malt de orz, ameliorator pentru faina (acid ascorbic).
Fibrele dietetice incluse in amestecul de faina Diabestar promoveaza functionarea corespunzatoare a intestinelor si contribuie la instalatea normala a senzatiei de satietate. Ca parte a unei alimentatii sanatoase, fibrele alimentare pot sustine sanatatea sistemului cardiovascular, consumul lor regulat fiind recomandat in special in cazuri de diabet, in diverse diete si celor care au grija de sanatatea lor si de dezintoxicarea organismului.
DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml (g)
Energie: | kJ / kcal | 1692/405 |
Grasimi: | g | 16.4 |
din care, acizi grasi saturati: | g | 2.2 |
Glucide: | g | 22.6 |
din care, zaharuri: | g | 3.3 |
Fibre: | g | 17.5 |
Proteine: | g | 33 |
Sare: | g | 2.43 |
Reteta paine
Ingrediente: 500 g amestec de faina Genius, 370 ml apa calduta, 14 g drojdie proaspata.
Preparare – masina de paine: se pun ingredientele in recipientul masinii si se coace painea alegand programul pentru paine integrala de grau, program ce dureaza circa 3.5 ore.