Ingrediente: fasole Azuki*, apa, sare de mare.
*Provine din agricultura ecologica.
Fasolea Azuki este cultivata pe suprafete mari in Asia de Est si Himalaya. Boabele sale sunt mici de circa 5 mm, in general rosii la culoare si au gust usor dulceag, dar se cunosc si varietati cu boabe albe, negre, gri sau pestrite.
Populara in Japonia si in Orientul Indepartat, este folosita la prepararea unei mari varietati de feluri de mancare, atat dulci cat si condimentate.
PRODUS VEGAN, FARA GLUTEN, FARA ZAHAR
DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml (g)
Energie: | kJ / kcal | 330/79 |
Grasimi: | g | 0.3 |
din care, acizi grasi saturati: | g | 0 |
Glucide: | g | 13 |
din care, zaharuri: | g | 0 |
Proteine: | g | 5.1 |
Sare: | g | 0.33 |
Tara de provenienta: Olanda
Se foloseste ca atare sau in diverse preparate si este bogat aromata