BIOVEGAN
Biovegan Gelifiant gemuri fara fierbere 18g
Pasta tartinabila, Gem, Compot, Produse Fara Gluten
16.52 lei
Pretul include TVA
Brand
EAN code: 4005394153994
ID produs: 15406
Ingrediente: amidon de cartof*, faina din pastai de roscove*, amidon de porumb*,lamaie* , agent de gelificare (pectina, guma de guar *)
*provin din agricultura ecologica
Datorita acestui produs unic si nou „Gelifiant gemuri fara fierbere” vor reusi acum chiar si gemurile proaspete cu continut redus de zahar si cele care nu contin deloc zahar. Gemurile vor avea aceeasi calitate ca si fructele crude complet fara fierbere Într-o clipa veti produce singuri dulceturi proaspete fine si neprelucrate – vor fi pastrate astfel toate vitaminele si substantele active ale fructelor
Dozare: 1 plic (18 g) si 4 linguri de suc de lamaie pentru gelatina 500 g fructe pentru dulceata sau 400 ml suc de fructe pentru sosuri din fructe.
Modul de preparare al gemului: 1. Se spala fructe de calitate superioara se lasa la scurs se taie in bucati mici se scot samburii daca este necesar si se cantaresc 500 g. 2. Fructele se pun intr-un recipient inalt impreuna cu indulcitorul uscat de exemplu 175 g zahar brut din trestie si se amesteca foarte bine. 3. Amestecul din fructe se toaca cu blenderul pana nu mai raman deloc bucatele. 4. Continutul plicului se varsa in mijlocul fructelor tocate si se mai amesteca cu blenderul in continuare timp de 4 minute. În cazul in care compozitia nu s-a intarit suficient se mai adauga un plic si se mai amesteca inca o data timp de 4 minute. Consistenta compozitiei depinde de fructe. Gemul astfel obtinut se pune in borcane curate care se inchid bine si se pastreaza la frigider.
Modul de preparare al sosurilor din fructe: Continutul plicului 400 ml suc 4 lingurite de suc de lamaie 60 – 80 indulcitor uscat dupa gust (de exemplu zahar din trestie). Într-un recipient inalt se amesteca ingredientele se adauga continutul plicului si se toaca cu blenderul timp de 3 minute.
Valabilitate: Produsul „Dulceata fara fierbere” nu contine conservanti si astfel nu influenteaza valabilitatea gemurilor. Gemul crud si gata preparat se tine cateva zile daca il pastrati la frigider.
Sfaturi: Daca folositi indulcitori lichizi trebuie sa mai adaugati produs „Dulceata fara fierbere” (sau sa folositi mai putine fructe) pana obtineti consistenta dorita. Nu preparati mai mult de 500 g de fructe cu acest produs o data. Nu folositi si sucul in cazul fructelor congelate. Fructele au o aroma mai puternica daca sunt la temperatura camerei. Gemurile gata preparate si puse in borcane se pot si congela.
VEGAN
FARA GLUTEN
FARA LACTOZA
DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml (g)
Energie: | kJ / kcal | 1168 / 278 |
Grasimi: | g | 0,7 |
din care, acizi grasi saturati: | g | 0,1 |
Glucide: | g | 53 |
din care, zaharuri: | g | 2,1 |
Proteine: | g | 2,5 |
Fibre: | g | 24,8 |
Sare: | g | 0.2 |
Urme de alergeni: mustar, migdale, soia