BIOVEGAN
Biovegan Gelifiant fara gluten 22g
Paine, Produse panificatie, patiserie, Ingrediente pentru copt si cofetarie
10.55 lei
Pretul include TVA
Brand
EAN code: 4005394284179
ID produs: 20688
Ingrediente: amidon de cartofi*, faina arorut*, agent de gelificare ( agaragar*, pectina)
*provin din agricultura ecologica
Gelifiantul nu contine conservanti si prin urmare nu are efect asupra termenului de valabilitate. Utilizarea zaharului (conserva si leaga apa) fructele impecabile curatenia preparatului si borcanele/ capacele pot prelungi durata de conservare. Adaugarea de ingrediente nefierte va scurta durata de conservare. Prin urmare se toarna masa de fructe in borcane mai mici. Pastrati borcanele deschise intr-un loc racoros. Jeleu se poate tulbura.
VEGAN
FARA GLUTEN
FARA LACTOZA
DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml (g)
Energie: | kJ / kcal | 866 / 205 |
Grasimi: | g | <0.1 |
din care, acizi grasi saturati: | g | <0.1 |
Glucide: | g | 50 |
din care, zaharuri: | g | 2.5 |
Proteine: | g | <0.5 |
Fibre: | g | 8.3 |
Sare: | g | 0.3 |
Urme de alergeni: migdale, mustar, soia
Mod de preparare: pentru o proba de gelifiant se pune o farfurie in frigider.
Pentru 1kg de fructe taiate sau 600ml suc bio rece se toarna continutul plicului si se amesteca.
Se adauga 4 linguri(35-40ml) de suc de lamaie ecologic sau 3g acid citric si 300g de indulcitor uscat. La indulcitorul lichid se va calcula ca acesta sa fie inclus in masa totala dozata. Se pune la fiert iar dupa ce incepe sa fiarba se lasa 3 minute. Pe tot timpul procesului de incalzire si fierbere se amesteca continutul.