Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Barbara Amestec de faina, fara gluten, 1 kg
mix-faina-pentru-paine-si-produse-dospite-1-kg-barbara-8383808.jpg
Barbara Amestec de faina, fara gluten, 1 kg
Barbara Amestec de faina, fara gluten, 1 kg

BARBARA

Barbara Amestec de faina, fara gluten, 1 kg

Alimente de baza, Faina, Gris, Malai, Pesmet, Produse Fara Gluten

19.6 lei

Pretul include TVA

Acest produs nu este in stoc.
Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

EAN code: 5997239310732

ID produs: 20409

Mix faina pentru paine si produse dospite


Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez, faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibre din sfecle de zahar.

- fara gluten, lapte, ou, soia



DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml (g)

Energie:kJ / kcal1551/369
Grasimi:g0.2
    din care, acizi grasi saturati:g0.01
Glucide:g89.5
      din care, zaharuri:g0
Proteine:g1.3
Sare:g0.06

Reteta recomandata: Cremes cu nuca fara gluten

Aluatul: 4 ou, 120 g zahar pudra, 100 g nuca macinat, 300 g Iaina pentru gatit Barbara, 1 plic de zahar vanilat, un varf de cutit de bicarbonat de sodiu, 2 linguri mari de rom

Crema: 5 galbus, 150 ml rom, 1 lingura de faina, 150gr zahar pudra, 1 pachet de zahar vanilat, 400 ml smantana dulce, 1 lingura de gelatina, 100 ml apa

Modul de preparare:

Aluatul: 4 galbus de oua, zaharul pudra, zaharul vanilat si romul se amesteca pana la inspumare. Amestecam nuca si bicarbonatul in (cu) faina.Din 4 albus de oua batem o spuma tare si totul amestecam incet si precaut. Turnam in in tigaie unsa cu margarina si in cuptor preincalzit il coacem la 180 grade C.

Crema: Din 5 albus si zahar pudra batem o spuma la care adaugam zaharul vanilat, romul si faina. Il fierbem dens deasupra aburi.

Preparam gelatina in mod obisnuit, cand e caldut, amestecam incet cu frisca si facem o spuma tare, duma care adaugam la crema rece. Foilegata prajite se taie in 2 bucati si se umple cu crema. Dupa ce am invelit si partea de sus a aluatului cu crema, se presara cu nuci maruntit. Se pune in frigider min, 2 ore dupa care se poate felia.