BARBARA
Barbara Amestec de faina, fara gluten, 1 kg
Alimente de baza, Faina, Gris, Malai, Pesmet, Produse Fara Gluten
19.6 lei
Pretul include TVA
Brand
EAN code: 5997239310732
ID produs: 20409
Mix faina pentru paine si produse dospite
Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez, faina de porumb, amidon de cartofi, intaritori (guma xantan, guma guar), emulgator (mono si diglicerizi din acizi grasi), fibre din sfecle de zahar.
- fara gluten, lapte, ou, soia
DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml (g)
Energie: | kJ / kcal | 1551/369 |
Grasimi: | g | 0.2 |
din care, acizi grasi saturati: | g | 0.01 |
Glucide: | g | 89.5 |
din care, zaharuri: | g | 0 |
Proteine: | g | 1.3 |
Sare: | g | 0.06 |
Reteta recomandata: Cremes cu nuca fara gluten
Aluatul: 4 ou, 120 g zahar pudra, 100 g nuca macinat, 300 g Iaina pentru gatit Barbara, 1 plic de zahar vanilat, un varf de cutit de bicarbonat de sodiu, 2 linguri mari de rom
Crema: 5 galbus, 150 ml rom, 1 lingura de faina, 150gr zahar pudra, 1 pachet de zahar vanilat, 400 ml smantana dulce, 1 lingura de gelatina, 100 ml apa
Modul de preparare:
Aluatul: 4 galbus de oua, zaharul pudra, zaharul vanilat si romul se amesteca pana la inspumare. Amestecam nuca si bicarbonatul in (cu) faina.Din 4 albus de oua batem o spuma tare si totul amestecam incet si precaut. Turnam in in tigaie unsa cu margarina si in cuptor preincalzit il coacem la 180 grade C.
Crema: Din 5 albus si zahar pudra batem o spuma la care adaugam zaharul vanilat, romul si faina. Il fierbem dens deasupra aburi.
Preparam gelatina in mod obisnuit, cand e caldut, amestecam incet cu frisca si facem o spuma tare, duma care adaugam la crema rece. Foilegata prajite se taie in 2 bucati si se umple cu crema. Dupa ce am invelit si partea de sus a aluatului cu crema, se presara cu nuci maruntit. Se pune in frigider min, 2 ore dupa care se poate felia.