Rețeta în 3 pași: Paste cu sos pesto
Aromate, delicioase și ușor de preparat! Cu Sosul Pesto Siciliano Rapunzel care este pasta de condimente aromate delicata cu busuioc proaspat si o multime de fructe cu coaja lemnoasa. Preparat manual cu dragoste in conformitate cu reteta italiana originala. Ingredientele sunt amestecate macinate si imbuteliate. Pe suprafata produsului se adauga o cantitate de ulei de masline. Pentru pastrare se incalzeste scurt.
Ingrediente
- 1 Borcan de sos pesto siciliano Rapunzel
- 1 pachet paste (fusilli, farfale, spaghetti- indiferent de preferințe)
- 1-2 linguri de parmezan si 1 frunza busuioc pentru ornat
1. Se fierb pastele in apa clocotita cu sare, conform indicatiilor de pe pachet, apoi se scurg.
2. Se toarna sosul peste peste ele si se amesteca pana la omogenizare.
3. Ornam cu putin parmezan si o frunza de busuioc si servim cat sunt fierbinti.
Poftă bună!