Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

ZWERGENWIESE GEM CĂTINĂ BIO - INGREDIENTUL PERFECT PENTRU O PRĂJITURĂ DELICIOASĂ

ZWERGENWIESE GEM CĂTINĂ BIO - INGREDIENTUL PERFECT PENTRU O PRĂJITURĂ DELICIOASĂ

Gustoasă și densă, dulceața de cătină este foarte sănătoasă și potrivită mai ales în anotimpul rece când sistemul imunitar are nevoie de un aliat în lupta contra virușilor. În plus, gemurile de cătină sunt recomandate pentru prevenirea și combaterea bolilor vaselor de sânge, ajutând la îmbunătățirea tensiunii arteriale și scăderea colesterolului. Un preparat ce aduce nenumărate beneficii consumat simplu sau pe o felie de pâine prăjită, gemul de cătină are o un loc special printre cele mai benefice dulcețuri. Și cum rețetele simple și delicioase sunt pe placul tuturor, azi vă sugerăm să încercați ZWERGENWIESE GEM CĂTINĂ BIO într-o rețetă rapidă de prăjitură cu gem de cătină și nuci ce va face cu siguranță deliciul la micul dejun sau la pachet, lângă lapte, iaurt sau cafea.


INGREDIENTE

  • 200 g făină;
  • 160 g zahăr;
  • 100 ml lapte;
  • 20 ml ulei;
  • 1 linguriță coajă rasă de portocală; 
  • 5 g praf de copt;
  • 200 g  ZWERGENWIESE GEM CĂTINĂ BIO;
  • 50 g nucă mărunțită
  • un praf de sare;
  • zahăr pudră pentru ornat;


MOD DE PREPARARE


1. Porniți cuptorul la 180 de grade. Între timp ce se încinge mixați ouăle cu zahărul și sarea până crește volumul, apoi am adăugați toate celelalte ingrediente pentru aluat și amestecați cu o spatulă până ce s-au încorporat.

2. Turnați 1/2 din aluat într-o tavă (aprox. 15×22 cm), tapetată cu hârtie de copt, și dați-o la cuptor pentru 15 minute.

3. Scoateți tava, apuneți genul și nuca, apoi restul de aluat, nivelați dați-l din și din nou la cuptor, pentru încă 15-20 de minute.

4. Scoateți prăjitura din tavă și feliați-o.


POFTĂ BUNĂ

Dacă doriți să comandați ZWERGENWIESE GEM CĂTINĂ BIO, îl  puteți achiziționa cu ușurință din shop-ul nostru online pe www.everbio.ro.


EVERBIO 


www.everbio.ro



Share: